Bespaartips

 Controleer rekening

 Dagdagelijkse tips

 Energietips

 Goedkoper: kapper

 Houtkachel

 Koop kwaliteit

 Opzeggen

 Zeepjes opmaken

 

Bespaartips

Op deze pagina: bespaartips willen wij u tips geven om te besparen op uw uitgaven en bewuster te worden van alle uitgaven en kosten waar u waarschijnlijk nog nooit heeft bij stilgestaan dat u ze heeft of dat u erop zou kunnen besparen.

Wij hebben bespaard door allerlei zaken op te zeggen maar ook door eenvoudige dingen: Vroeger gooide wij overgebleven groenten of aardappelen weg, tegenwoordig maken wij er soep van. Door de grote hoeveelheid soep die wij inmiddels hebben, wecken wij de soep in inmaakbokalen omdat er in de diepvriezer geen plaats meer is. (Als u meer wil weten over wecken van soep, klik hier >>>.)
Ik zie u denken: Aardappelen in de soep? Aardappelen zijn een heel goed bindmiddel om uw soep wat dikker te maken en u zult zien dat in recepten waar u de soep pureert er heel vaak aardappelen aan toegevoegd worden.
U moet uw soep, nadat u deze uit de inmaakbokaal heeft gehaald nog 15 minuutjes koken voordat u deze serveert om de kans op botulisme te voorkomen. In de praktijk is de kans zeer klein echter u moet nooit het risico lopen.

Tips. bespaartips en informatie van u zijn van harte welkom!

Neem contact op met Info@zelfvoorzienendleven.be met vragen, tips en/of opmerkingen over deze site.
© 2012 - 2013 Copyright, Zelfvoorzienendleven.be, All rights reserved.
Gebruik van tips is geheel op eigen risico.